Διαμέρισμα δύο επιπέδων 163 τ.μ. 5ου - 6ου ορόφου με parking και αποθήκηΔιαμέρισμα δύο επιπέδων 163 τ.μ. 5ου - 6ου ορόφου με parking και αποθήκη

Πρόκειται για μία κατοικία δύο επιπέδων στον πέμπτο και έκτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Η είσοδος γίνεται από τον πέμπτο, ο οποίος διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, μία αποθήκη και δύο μεγάλους εξώστες. Η πρόσβαση στο επίπεδο του έκτου γίνεται με εσωτερική σκάλα. Ο έκτος έχει οπτική επαφή με το σαλόνι του έκτου, καθώς έχει τη μορφή παταριού, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση στο χώρο. Εδώ υπάρχει ένα δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα δεύτερο μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Και οι δύο όροφοι έχουν μοναδική θέα και καθιστούν μία πολύ ωραία επιλογή κατοικίας στην πόλη.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 613 τ.μ.

Περιγραφή:

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και στο ίδιο οικόπεδο έχει δρομολογηθεί και η ανέγερση ενός δεύτερου ανεξάρτητου κτιρίου, όμοιας κατασκευαστικής λογικής και αισθητικής. Η εν λόγω οικοδομή έχει όψη στην οδό Πυλαίας και είναι εξαόροφη. Όλοι οι όροφοι είναι ενιαία διαμερίσματα εκτός από τον πέμπτο και τον έκτο που αντιστοιχούν σε μία δυο επιπέδων κατοικία. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.
Πρόκειται για μία κατασκευή που ακολουθεί υψηλά επίπεδα ενεργειακών προδιαγραφών και συνθηκών ασφαλείας. Η αισθητική της όψης του κτιρίου είναι σύγχρονη με συνδυασμό υλικών που προσφέρουν μία ανανεωμένη εικόνα στο μέτωπο της οδού.
Η ανοικοδόμηση του κτιρίου είναι σε εξέλιξη.

Τοποθεσία:

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Πυλαίας στην Κάτω Τούμπα σε αστική περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία.

Χαρακτηριστικά:

Πρόκειται για μία κατοικία δύο επιπέδων στον πέμπτο και έκτο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Η είσοδος γίνεται από τον πέμτπο, ο οποίος διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, μία αποθήκη και δύο μεγάλους εξώστες. Η πρόσβαση στο επίπεδο του έκτου γίνεται με εσωτερική σκάλα. Ο έκτος έχει οπτική επαφή με το σαλόνι του έκτου, καθώς έχει τη μορφή παταριού, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση στο χώρο. Εδώ υπάρχει ένα δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα δεύτερο μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει θέση σταθμευσης στην πυλωτή και στο υπόγειο αποθήκη.

Και οι δύο όροφοι έχουν μοναδική θέα και καθιστούν μία πολύ ωραία επιλογή κατοικίας στην πόλη.

Exterior B [03]noblur (large)
Exterior A [07] (large)

Related Project