Διαμέρισμα δύο επιπέδων 163 τ.μ. 5ου - 6ου ορόφου με parking και αποθήκηΔιαμέρισμα δύο επιπέδων 163 τ.μ. 5ου - 6ου ορόφου με parking και αποθήκη

5ος όροφος: ένας ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μία αποθήκη
6ος όροφος: ένα υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα μπάνιο

  • Κατάσταση έργου: Ολοκληρωμένο
  • Ολοκλήρωση: Φεβρουάριος 2020
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 613 τ.μ.

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα συγκρότημα δύο πολυτελών οικοδομών με πρόσοψη σε δύο οδούς στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οικοδομή με πρόσοψη επί της οδού Πυλαίας, η οποία είναι εξαώροφη.

Κάθε όροφος αποτελεί ένα ενιαίο διαμέρισμα, ενώ στον πέμπτο και έκτο όροφο έχει κατασκευαστεί μία μεζονέτα δύο επιπέδων. Στο ισόγειο, διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.

Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλή ικανοποιώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Παράλληλα, η αισθητική των οικοδομών, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στις όψεις τους, είναι σύγχρονη με συνδυασμό φυσικών υλικών, μάρο και ξύλο, που αναδεικνύουν την πολυτέλειά τους.

Η κατασκευή του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί.

Τοποθεσία:

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Πυλαίας στην Κάτω Τούμπα σε οικιστική περιοχή με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο και σε εμπορικά καταστήματα.

Χαρακτηριστικά:

Το διαμέρισμα αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και καταλαμβάνει ολόκληρο τον πέμπτο και έκτο όροφο. Έχει πρόσοψη στην οδό Πυλαίας και μπαλκόνια τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω όψη. Η είσοδος του διαμερίσματος βρίσκεται στον πέμπτο όροφο, ο οποίος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, μία αποθήκη και δύο μεγάλα μπαλκόνια. Η πρόσβαση στο επίπεδο του έκτου γίνεται με εσωτερική σκάλα. Ο έκτος έχει οπτική επαφή με το καθιστικού του υποκείμενου ορόφου, καθώς έχει τη μορφή παταριού, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση στο χώρο. Εδώ υπάρχει ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα δεύτερο μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Στο ισόγειο, διαθέτει θέση σταθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη στο υπόγειο.

Και οι δύο όροφοι έχουν μοναδική θέα στην πόλη και καθιστούν το διαμέρισμα μία πολύ ωραία επιλογή κατοικίας στην πόλη.

Mg 4323 (large)
Mg 4519 Hdr
Mg 4329
Mg 4533 (large)
Mg 4513
Mg 4574
Nafpliou 6os F Livingroom 01 (large)
Nafpliou 6os F Livingroom 02 (large)
Nafpliou 6os F Kitchen (large)
Nafpliou 6os F Bathroom (large)
Nafpliou 6os F Bedroom (large)
Exterior A [07] (large)

Related Project