Διαμέρισμα 124 τ.μ. 2ου ορόφου με parking και αποθήκηΔιαμέρισμα 124 τ.μ. 2ου ορόφου με parking και αποθήκη

Ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα master – bedroom, δύο υπνοδωμάτια,  δύο μπάνια.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 613 τ.μ.

Περιγραφή:

Πρόκειται για ένα συγκρότημα δύο πολυτελών οικοδομών με πρόσοψη σε δύο οδούς στην περιοχή της Τούμπας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οικοδομή με πρόσοψη επί της οδού Πυλαίας, η οποία είναι εξαώροφη.

Κάθε όροφος αποτελεί ένα ενιαίο διαμέρισμα, ενώ στον πέμπτο και έκτο όροφο έχει κατασκευαστεί μία μεζονέτα δύο επιπέδων. Στο ισόγειο, διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.

Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλή ικανοποιώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές ενεργειακής απόδοσης και ασφάλειας. Παράλληλα, η αισθητική των οικοδομών, τόσο στο εσωτερικό τους όσο και στις όψεις τους, είναι σύγχρονη με συνδυασμό φυσικών υλικών, μάρμαρου και ξύλου, που αναδεικνύουν την πολυτέλειά τους.

Η κατασκευή του κτιρίου έχει ολοκληρωθεί.

Τοποθεσία:

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Πυλαίας στην Κάτω Τούμπα σε οικιστική περιοχή με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο και σε εμπορικά καταστήματα.

Χαρακτηριστικά:

Το διαμέρισμα καταλαμβάνει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο. Έχει πρόσοψη στην οδό Πυλαίας και μπαλκόνια τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω όψη. Διαθέτει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, ένα master bedroom, δύο παιδικά υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και πρόσβαση σε μπαλκόνι από κάθε δωμάτιο.

Στο ισόγειο, διαθέτει θέση στάθμευσης στην πυλωτή και αποθήκη στο υπόγειο.

P 2os 001 001
Pylaias Nayplioy Isogeio 001 001
P Ypogeio 001 001
Exterior B [03]noblur (large)
Exterior A [07] (large)

Related Project