Διαμέρισμα 124 τ.μ. 3ου ορόφου με parking και αποθήκηΔιαμέρισμα 124 τ.μ. 3ου ορόφου με parking και αποθήκη

Οροφοδιαμέρισμα στον τρίτο όροφο σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Διαθέτει ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, ένα master – bedroom, δύο μπάνια, ενιαίο χώρο σαλόνι με κουζίνα και πρόσβαση με μπαλκόνι από κάθε δωμάτιο.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 613 τ.μ.

Περιγραφή:

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και στο ίδιο οικόπεδο έχει δρομολογηθεί και η ανέγερση ενός δεύτερου ανεξάρτητου κτιρίου, όμοιας κατασκευαστικής λογικής και αισθητικής. Η εν λόγω οικοδομή έχει όψη στην οδό Πυλαίας και είναι εξαόροφη. Όλοι οι όροφοι είναι ενιαία διαμερίσματα εκτός από τον πέμπτο και τον έκτο που αντιστοιχούν σε μία δυο επιπέδων κατοικία. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.
Πρόκειται για μία κατασκευή που ακολουθεί υψηλά επίπεδα ενεργειακών προδιαγραφών και συνθηκών ασφαλείας. Η αισθητική της όψης του κτιρίου είναι σύγχρονη με συνδυασμό υλικών που προσφέρουν μία ανανεωμένη εικόνα στο μέτωπο της οδού.
Η ανοικοδόμηση του κτιρίου είναι σε εξέλιξη.

Τοποθεσία:

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Πυλαίας στην Κάτω Τούμπα σε αστική περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία.

Χαρακτηριστικά:

Οροφοδιαμέρισμα στον τρίτο όροφο σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στη οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Διαθέτει δύο παιδικά υπνοδωμάτια, ένα master bedroom, δύο μπάνια, ενιαίο χώρο σαλόνι με κουζίνα και πρόσβαση με μπαλκόνι από κάθε δωμάτιο.

Στο επίπεδο του δρόμου διαθέσει θέση στάθμευσης στην πυλωτή και στο υπόγειο αποθήκη.

Κατεβάστε την κάτοψη σε pdf

Κάτοψη 3ου ορόφου Πυλαίας.pdf

P 2os 001 001
Pylaias Nayplioy Isogeio 001 001
P Ypogeio 001 001
Exterior B [03]noblur (large)
Exterior A [07] (large)

Related Project