Σχεδιάζοντας ένα ασφαλές, βιώσιμο και ποιοτικό μοντέλο κατοίκησης.

Mg 1302

Η Κατασκευαστική εταιρεία  Simitsoglou Construction, με  έδρα την Πυλαία Θεσσαλονίκης δραστηριοποιείται σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα. Ειδικεύεται στην κατασκευή νεόδμητων κτιρίων - κατοικιών,  καταστημάτων καθώς και στο χώρο των ανακαινίσεων. Η Simitsoglou Construction είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία δεύτερης γενιάς με περισσότερα από 60 έργα σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Η πορεία της χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και  τεχνική ποιότητα εργασιών, σε μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε επιτυχώς τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Το δυναμικό της απαρτίζεται από εξειδικευμένους και έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, εσωτερικούς και εξωτερικούς, οι οποίοι κατέχουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση. Φιλοσοφία και όραμα  της εταιρίας είναι η έμφαση στην ποιότητα κάθε  έργου ξεχωριστά, με στόχο την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Μελέτες

O σχεδιασμός των έργων βασίζεται στις ανάγκες των πελατών και μελετάται τόσο με αισθητικά όσο και με λειτουργικά κριτήρια. Στο πλαίσιο αυτό, εκπονούνται μελέτες αρχιτεκτονικές, μηχανολογικές, στατικής επάρκειας και ενεργειακών δεδομένων. Το εύρος των μελετών περιλαμβάνει τόσο δόμηση νέων κτιρίων όσο και ανακαινίσεις.

Κατασκευές

Η εφαρμογή των σχεδίων μελέτης ολοκληρώνεται στη φάση της κατασκευής από εξειδικευμένα συνεργεία. Η επίβλεψη των έργων είναι η σημαντικότερη απασχόληση των εργαζομένων, με στόχο την τήρηση των επιθυμιών του πελάτη. Η συνεχής ενασχόληση με την εξέλιξη του έργου εγγυώνται την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος.

Ανακαινίσεις

Η Simitsoglou Construction αναλαμβάνει την ανακαίνιση υφιστάμενων και νέων χώρων. Ο σχεδιασμός του εσωτερικού είναι μία διαδικασία εξατομικευμένη στις ανάγκες του πελάτη. Στις απαιτήσεις αυτές εφαρμόζονται νέες τεχνικές και υλικά, αφού έχει προηγηθεί στατικός έλεγχος της υπάρχουσας κατάστασης, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αισθητική στο νέο χώρο.

Πωλήσεις

Η Simitsoglou Construction διαχειρίζεται την πώληση συγκεκριμένων ακινήτων της. Η πώληση γίνεται με απόλυτη συνέπεια στα νομικά και πολεοδομικά καθεστώτα, σεβόμενη τόσο τον πελάτη όσο και τους κανόνες που διέπουν μία τέτοια διαδικασία. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας.

Ενοικιάσεις

Η Simitsoglou Construction παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς , διαθέτει ορισμένα από τα έργα της προς βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη μίσθωση. Στόχος είναι τα ακίνητα να χαρακτηρίζονται από ένα κόστος βιώσιμο για τον ένοικο και φυσικά με τη βέλτιστη σχέση ποιότητας τιμής. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι συνεργάτες της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας.