Τίτλος έργουΤίτλος έργου

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς επί της οδού Βοσπόρου. Βρίσκεται στον 4ο όροφο και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 95 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, 3 δωμάτια και 1 μπάνιο.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Όροφος: 4ος (ρετιρέ)
  • Περιοχή: Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 95 τ.μ.
Model
Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, επί της οδού Βοσπόρου στον αριθμό 20. Η οικοδομή του διαμερίσματος είναι μετασεισμική και  βρίσκεται στο 2ο στενό από το παραλιακό μέτωπο και την Νικολάου Πλαστήρα.

Βρίσκεται στον 4ο όροφο (ρετιρέ) και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 95 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με θέα προς τη θάλασσα, ένα master bedrοοm με walking closet, δύο παιδικά υπνοδωμάτια, ξεχωριστό χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο  και 1 μπάνιο. Υπάρχει επίσης μια θέση στάθμευσης στην πιλοτή της οικοδομής

Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου ο χώρος να αναδειχθεί στο βέλτιστο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί δάπεδα από πλακίδια σε όλο το σπίτι για να δοθεί μια αίσθηση συνέχειας σε όλους τους χώρους.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.