Τίτλος έργουΤίτλος έργου

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Βούλγαρη επί της οδού Ρήγα Φερραίου δίπλα στην Κ. Καραμανλή. Βρίσκεται στον 4ο όροφο (τελευταίο) όροφο και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 75 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο μεγάλα δωμάτια με ντουλάπες και ένα μπάνιο.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Όροφος 4ος (ρετιρέ)
  • Περιοχή: Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 75 τ.μ.
Model
2 New
1 New
3 New
4 New
5 New
6 New
8 New
9 New
Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Βούλγαρη, επί της οδού Ρήγα Φερραίου. Πρόκειται για μία ζωντανή κεντρική περιοχή με πολλά καταστήματα, δίπλα σε super market και στάσεις λεωφορείου για εύκολη πρόβαση προς το κέντρο. Βρίσκεται στον 4ο όροφο (τελευταίο) και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 75 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού με μεγάλο μπαλκόνι και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο.

Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου στην ανάδειξη του χώρου στο βέλτιστο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί δάπεδα από πλακίδια σε όλο το σπίτι για να δοθεί μια αίσθηση συνέχειας σε όλους τους χώρους. Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.

Θα τοποθετηθεί ασφαλτόπανο σε όλη την ταράτσα της οικοδομής για υγρομόνωση, θα επενδυθεί όλη η οροφή με ορυκτοβάμβακα για θερμομόνωση καθώς και γραφιτούχα θερμοπρόσοψη στην τοιχοποίια του διαμερίσματος. Στο μεγάλο μπαλκόνι θα τοποθετηθεί τέντα με βραχίονες.