Ανακαίνιση διαμερίσματος:Ανακαίνιση διαμερίσματος:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Παπαναστασίου, επί της Πλαταιών. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 55 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, δύο δωμάτια με ντουλάπες και γραφεία, και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα θα παραδοθεί πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: Απρίλιος 2023
  • Περιοχή: Παπαναστασίου, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 55 τ.μ.
Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Παπαναστασίου, επί της Πλαταιών. Πρόκειται για μία ζωντανή κεντρική περιοχή με πολλά καταστήματα, δίπλα σε super market και στάσεις λεωφορείου για εύκολη πρόβαση προς το κέντρο.

Βρίσκεται στον 2ο όροφο και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 55 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα master bedroom με ensuite μπάνιο και δύο ακόμα υπνοδωμάτια.

Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου στην ανάδειξη του χώρου στο βέλτιστο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί δάπεδα από πλακίδια σε όλο το σπίτι για να δοθεί μια αίσθηση συνέχειας σε όλους τους χώρους.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.

2023 03 21 ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΤΟΨΗ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ