Διαμέρισμα δύο επιπέδων 172 τ.μ. 6ου-7ου ορόφου με parking και αποθήκηΔιαμέρισμα δύο επιπέδων 172 τ.μ. 6ου-7ου ορόφου με parking και αποθήκη

Πρόκειται για μία κατοικία δύο επιπέδων στον έκτο και έβδομο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Ναυπλίου και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Η είσοδος γίνεται από τον έκτο, ο οποίος διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, μία αποθήκη και δύο μεγάλους εξώστες. Η πρόσβαση στο επίπεδο του έβδομου γίνεται με εσωτερική σκάλα. Ο έβδομος έχει οπτική επαφή με το σαλόνι του έκτου, καθώς έχει τη μορφή παταριού, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση στο χώρο. Εδώ υπάρχει ένα δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα δεύτερο μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Και οι δύο όροφοι έχουν μοναδική θέα και καθιστούν μία πολύ ωραία επιλογή κατοικίας στην πόλη.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 800 τ.μ.

Περιγραφή:

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και στο ίδιο οικόπεδο έχει δρομολογηθεί και η ανέγερση ενός δεύτερου ανεξάρτητου κτιρίου, όμοιας κατασκευαστικής λογικής και αισθητικής.  Η εν λόγω οικοδομή έχει όψη στην οδό Ναυπλίου και είναι επταόροφη. Όλοι οι όροφοι είναι ενιαία διαμερίσματα εκτός από τον έκτο και τον έβδομο που αντιστοιχούν σε μία δυο επιπέδων κατοικία. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.

Πρόκειται για μία κατασκευή που ακολουθεί υψηλά επίπεδα ενεργειακών προδιαγραφών και συνθηκών ασφαλείας.  Η αισθητική της όψης του κτιρίου είναι σύγχρονη με  συνδυασμό υλικών που προσφέρουν μία ανανεωμένη εικόνα στο μέτωπο της οδού.

Η ανοικοδόμηση του κτιρίου είναι σε εξέλιξη.

Τοποθεσία:

To κτίριο βρίσκεται στην οδό Ναυπλίου στην Κάτω Τούμπα σε αστική περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία.

Χαρακτηριστικά:

Πρόκειται για μία κατοικία δύο επιπέδων στον έκτο και έβδομο όροφο πολυκατοικίας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Ναυπλίου και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Η είσοδος γίνεται από τον έκτο, ο οποίος διαθέτει ενιαίο χώρο σαλονιού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό, μία αποθήκη και δύο μεγάλους εξώστες. Η πρόσβαση στο επίπεδο του έβδομου γίνεται με εσωτερική σκάλα. Ο έβδομος έχει οπτική επαφή με το σαλόνι του έκτου, καθώς έχει τη μορφή παταριού, δίνοντας μία πολύ ωραία αίσθηση στο χώρο. Εδώ υπάρχει ένα δεύτερο μικρό υπνοδωμάτιο, ένα master bedroom , ένα δεύτερο μπάνιο και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει θέση σταύθμευσης στην πυλωτή και στο υπόγειο αποθήκη.

Και οι δύο όροφοι έχουν μοναδική θέα και καθιστούν μία πολύ ωραία επιλογή κατοικίας στην πόλη.

Κατεβάστε τις κατόψεις σε pdf

Κάτοψη 6ου ορόφου_Ναυπλίου 48.pdf

Κάτοψη 7ου ορόφου_Ναυπλίου 48.pdf

Nafpliou 6os F Livingroom 01 (large)
Nafpliou 6os F Livingroom 02 (large)
Nafpliou 6os F Kitchen (large)
Nafpliou 6os F Bedroom (large)
Nafpliou 6os F Bathroom (large)
Κάτω Τούμπα | Ναυπλίου Ι Μεζονέτα | 172 τ.μ. | 6ος - 7ος όροφος | ΠΩΛΗΘΗΚΕ
Κάτω Τούμπα | Ναυπλίου Ι Μεζονέτα | 172 τ.μ. | 6ος - 7ος όροφος | ΠΩΛΗΘΗΚΕ

Related Project