Αναικαίνιση διαμερίσματος επί της οδού ΦιλίππουΑναικαίνιση διαμερίσματος επί της οδού Φιλίππου

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Φιλίππου. Βρίσκεται στον 2ο όροφο και η συνολική επιφάνειά του είναι 40 τ.μ.. Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο κουζίνας και καθιστικού, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Όροφος: 2ος
  • Περιοχή: Κέντρο, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 40 τ.μ.
Model
Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονιίκης στον 2ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Φιλίππου 52. Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 40 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.

Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε για τα έπιπλα κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου ο χώρος να αναδειχθεί στο βέλτιστο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί δάπεδα από πλακίδια σε όλο το σπίτι για να δοθεί μια αίσθηση συνέχειας σε όλους τους χώρους.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.