ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, λουτρό και εξώστες και στις 2 πλευρές του. Βρίσκεται στον 3o όροφο πολυκατοικίας του 1970. Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου, όλα τα ανοίγματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα θερμοδιακοπής, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και νέες ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις.

  • Ολοκλήρωση έργου: Νοέμβριος 2018
  • Όροφος: 3ος (ρετιρέ)
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 75 τ.μ.

Περιγραφή:

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο (τελευταίο) μιας αστικής πολυκατοικίας του 1970 στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη πολύ κοντά στις κεντρικές οδόύς Μπότσαρη και Μικράς Ασίας . Πρόκειται για ήσυχη περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία, αλλά και με πολλά εμπορικά καταστήματα, πολύ κοντά σε πάρκο. Ο σχεδιασμός την ανακαίνισης έγινε με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογενειακής αστικής κατοικίας.

Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 75 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρο ενιαίου καθιστικού και τραπεζαρίας με πρόσοψη σε μεγάλο εξώστη, ανεξάρτητη κουζίνα με δικό της εξώστη, δυο υπνοδωμάτια και λουτρό.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου. Όλα τα ανοίγματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα θερμοδιακοπής, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και νέες ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις.

1.0
1.1
1.2
1.3
2.0
2.1
2.2
2.3
2.4
3
3.1
4.0
4.01
4.1
4.2
5.0
5.1
5.3
5.2
1. Plan

Related Project