Ανακαίνιση διαμερίσματος στην οδό ΓαρέφηΑνακαίνιση διαμερίσματος στην οδό Γαρέφη

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Ανάληψης επί της οδού Γαρέφη. Βρίσκεται στον 5ο όροφο και η συνολική επιφάνειά του είναι 70 τ.μ.. Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο κουζίνας, τραπεζαρίας και καθιστικού, 2 υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και εξώστη 30 τ.μ..

Model
Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Ανάληψης, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Γαρέφη 3. Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 70 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με ειδικό χώρο για πλυντήριο και στεγνωτήριο και εξώστη 30 τ.μ..

Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου ο χώρος να αναδειχθεί στο βέλτιστο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί δάπεδα από πλακίδια σε όλο το σπίτι για να δοθεί μια αίσθηση συνέχειας σε όλους τους χώρους.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.