ΔιαμέρισμαΔιαμέρισμα

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή της Παραλίας επί της οδού Αγ. Σεραφείμ. Βρίσκεται στο 2ο όροφο όροφο και η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 39 τ.μ. καθαρά και 46 μικτά. Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα δωμάτιο με ντουλάπα και ένα μπάνιο.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 46 τ.μ.
  • ΄Όροφος 3ος
  • Περιοχή: Παραλία, Θεσσαλονίκη
  • Οικοδομική άδεια: 1965
Περιγραφή:
Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή κέντρου, επί της οδού Αγ. Σεραφείμ στον αιρθμό 4, 100 μέτρα από το παραλιακό μέτωπο και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο.

Βρίσκεται στο 3ο όροφο, η συνολική επιφάνειά του είναι 46 τ.μ. και περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Η παλέτα χρωμάτων που επιλέχθηκε κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου στην ανάδειξη του χώρου στο βέλτιστο.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλαμβάνουν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή και διπλό υαλοπίνακα και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.

Model
3 (large)1
4 (large)1
5 (large)1
6 (large)1
7 (large)1
8 (large)1
2 (large)1