Κτίρια κατοικιών

Νεόδμητο διαμέρισμα | 132 τ.μ. – 4ου ορόφου | Καλαμαριά

nikos on 26 Ιουνίου, 2018

Το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε νεόδμητη 6-όροφη πολυκατοικία στο κέντρο της Καλαμαριάς, με θέα τη θάλασσα. Κατέχει προνομιακή τοποθεσία καθώς τοποθετείται δίπλα στο Ανατολικό παραλιακό μέτωπο της πόλης και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο. Ο προσανατολισμός του διαμερίσματος σε συνδυασμό με την εσωτερική του διαρρύθμισή εξασφαλίζουν φυσικό φωτισμό σε όλους τους χώρους, μέσω των μεγάλων ανοιγμάτων και των εξωστών εκατέρωθεν του κτηρίου.

Η εσωτερική διαμόρφωση του διαμερίσματος βασίστηκε σε λιτές γραμμές διασφαλίζοντας σε όλους τους χώρους άνεση, λειτουργικότητα αλλά ταυτόχρονα πολυτέλεια. Κρυφοί γραμμικοί φωτισμοί, καθαρά σχήματα και η γήινη χρωματική παλέτα είναι μερικά από τα στοιχεία που προδίδουν την αφαιρετική αισθητική και τη μινιμαλιστική προσέγγιση που ακολούθησε ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός.

Στο εσωτερικό για τις επενδύσεις των δαπέδων χρησιμοποιήθηκαν πλακάκια σε μαρμάρινη υφή και μασίφ ξύλο. Μεταξύ άλλων σχεδιάστηκε η κουζίνα σε λάκα καθώς και τα δύο έπιπλα μπάνιου με πάγκους από corian.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο με κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιοτικών υλικών. Πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου και το κλειστό κύκλωμα καμερών συνθέτουν ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.

Material Projects + More – Είδη υγιεινής

Αργυρόπουλος – Χειροποίητα έπιπλα

Έπιπλα Αρζόγλου – Έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα

Scaleagiou Auksentiou 6 19 V2
2 με πόμολο
Agiou Auksentiou 6 03cropped
Scaleagiou Auksentiou 6 09
Scaleagiou Auksentiou 6 05
Agiou Auksentiou 6 - 01_
Scaleagiou Auksentiou 6 15
Scaleagiou Auksentiou 6 V2 14
Agiou Auksentiou 6 13
Scaleagiou Auksentiou 6 24
Scaleagiou Auksentiou 6 22
Scaleagiou Auksentiou 6 22 Open
Scaleagiou Auksentiou 6 23
Agiou Auksentiou 6 38
Scaleagiou Auksentiou 6 45
Scaleagiou Auksentiou 6 29
Scaleagiou Auksentiou 6 39
Scaleagiou Auksentiou 6 44