Ανακαινισμένα

Aνακαίνιση διαμερίσματος | 75 τ.μ. | Ανάληψη

nikos on 26 Νοεμβρίου, 2018

Στόχος της ανακαίνισης ήταν να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο αστικό διαμέρισμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ιδιοκτήτη, προσφέροντας παράλληλα μια πιο μοντέρνα αισθητική πρόταση.

Η συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος είναι 75 τ.μ. και περιλαμβάνει χώρο ενιαίου καθιστικού – τραπεζαρίας και κουζίνας, δυο υπνοδωμάτια, λουτρό και δυο εξώστες. Ο χώρος αυτός είναι σχεδιασμένος σε open plan διάταξη και είναι ιδιαίτερα ευχάριστος, καθώς υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα με εξώστες τόσο στο καθιστικό όσο και στην κουζίνα.

Και στα δυο υπνοδωμάτια υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες και χώρος για διπλό κρεβάτι με κομοδίνα, ενώ διαθέτουν μεγάλα ανοίγματα με πρόσβαση σε εξώστες. Στο λουτρό υπάρχει μια άνετη ντουζιέρα, εντοιχισμένη λεκάνη τουαλέτας και ειδική κατασκευή πάνω από αυτήν για αποθηκευτικό χώρο, επιπλέον από το έπιπλο του νιπτήρα. Στο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας τo δάπεδο από ξύλινο παρκέ σε ψαροκόκκαλο διατηρήθηκε και συντηρήθηκε, διαχωρίζοντάς το από το χώρο της κουζίνας. Αντίστοιχα, στα υπνοδωμάτια τοποθετήθηκαν πλακάκια σε ύφος ξύλου, ενώ στο χώρο της κουζίνας και του διαδρόμου  πλακάκια σε ύφος λευκού μαρμάρου. Η αρμονική σύνθεση των χρωμάτων και υλικών συνιστά έναν χώρο με ιδιαίτερο χαρακτήρα και ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου. Όλα τα ανοίγματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα θερμοδιακοπής, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και νέες ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Aleksandreias 3 01
Aleksandreias 3 02
Aleksandreias 3 03
Aleksandreias 3 04
Aleksandreias 3 05
Aleksandreias 3 06
Aleksandreias 3 07
Aleksandreias 3 08
Aleksandreias 3 09
Aleksandreias 3 10
Aleksandreias 3 11
Aleksandreias 3 12
Aleksandreias 3 13
Aleksandreias 3 14
Aleksandreias 3 15
Aleksandreias 3 16
Aleksandreias 3 17
Aleksandreias 3 19
Aleksandreias 3 18

Related Project