Ανακαινισμένο διαμέρισμα:Ανακαινισμένο διαμέρισμα:

Ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθηκευτικός χώρος.

  • Ολοκλήρωση έργου: Σεπτέμβριος 2020
  • Όροφος: 4ος (τελευταίος)
  • Περιοχή: Φάληρο, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια διαμερίσματος: 80 τ.μ.
Δ1
Δ1.3
Δ1.2
Δ1.1
Mg 7212 (large)
Mg 7199 (large)
Mg 7204 (large)
Δ2
Mg 7263 (large)
Mg 7268 (large)
Mg 7279 (large)
Mg 7504 (large)
Mg 7487 (large)
Mg 7257 (large)
Mg 7234 (large)
Mg 7404 (large)
Mg 7250 (large)

Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται στην περιοχή Φαλήρου Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά στις κεντρικές οδούς Δελφών και Κωνσταντινουπόλεως. Πρόκειται για ήσυχη περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία, από την οποία υπάρχει εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και βρίσκεται κοντά σε εμπορικά καταστήματα και καφέ.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 4ο (τελευταίο) όροφο μίας τυπικής οικοδομής του 1966. Σκοπός της ανακαίνισης ήταν η προσαρμογή του διαμερίσματος στις λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες κατοίκησης του σήμερα. Η χωροθέτηση του διαμερίσματος δεν μεταβλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση τη δημιουργία του αποθηκευτικού χώρου και την ενοποίηση του χώρου της κουζίνας με τους χώρους διημέρευσης. Έτσι, στη συνολική επιφάνεια του διαμερίσματος 80 τ.μ., έχουν χωροθετηθεί ένας ενιαίος χώρος καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας με πρόσβαση σε μπαλκόνι, δυο υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποθηκευτικός χώρος. Η παλέτα χρωμάτων κινείται σε ήπιους τόνους προκειμένου στην απόδοση ηρεμίας στο χώρο. Ομοίως συμβαίνει με τα δάπεδα, για τα οποία έχουν επιλεγεί πλακάκια σε υφές του μάρμαρου και του ξύλου στην ίδια φιλοσοφία.

Οι εργασίες ανακαίνισης περιλάμβαναν την αντικατάσταση όλων των εγκαταστάσεων του διαμερίσματος, ηλεκτρολογική, θέρμανσης και υδραυλική, με καινούριες. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο και η μόνωση στην ταράτσα έχει αντικατασταθεί με νέα. Τέλος, τα κουφώματα είναι συνθετικά με θερμοδιακοπή, διπλό ενεργειακό υαλοπίνακα και σίτες και η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος θωρακισμένη επένδυσης ξύλου.

Related Project