Τίτλος έργουΤίτλος έργου

Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας, λουτρό και δύο υπνοδωμάτια με ντουλάπες και custom έπιπλα γραφείου. Βρίσκεται στο ισόγειο μιας αστικής πολυκατοικίας της δεκαετίας του ’60 σε απόσταση μερικών λεπτών από τα πανεπιστήμια. Οι εργασίες ανακαίνισης περιελάμβαναν την ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου, όλα τα ανοίγματα αντικαταστάθηκαν με νέα κουφώματα θερμοδιακοπής, με ενεργειακούς υαλοπίνακες και νέες ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Πανεπιστήμια, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 65 τ.μ.

Περιγραφή:

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, λίγα λεπτά με τα πόδια από τα πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης. Βρίσκεται στον ισόγειο όροφο μιας αστικής πολυκατοικίας της δεκαετίας του ’60 το οποίο είναι απολύτως ανεξάρτητο δίνοντας μια αίσθηση κήπου στο διαμέρισμα.

Ο νέος σχεδιασμός αποφασίστηκε με γνώμονα να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες κατοίκησης. Το διαμέρισμα – συνολικής επιφάνειας 65 τ.μ. – αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού – τραπεζαρίας, κουζίνας, λουτρό και δύο υπνοδωμάτια με πρόσβαση στον προαύλιο χώρο.

Σε όλους τους χώρους κατασκευάστηκαν νέες ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις, ενώ στα υπνοδωμάτια  δημιουργήθηκαν νέοι αποθηκευτικοί χώροι, εξυπηρετώντας τις ανάγκες λειτουργικότητας του διαμερίσματος.

τελικο σαλονι (large)
πρασινο υπνοδωμάτιο 1 (large)
πρασινο υπνοδωμάτιο
Loytro Aisxyloy
Mple Ypnodwmatio
κάτοψη αισχύλου τελική με γκρι φοντο

Related Project