Διαμέρισμα 45 τ.μ. 1ου ορόφου με αποθήκηΔιαμέρισμα 45 τ.μ. 1ου ορόφου με αποθήκη

Διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι στην οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα και ένα μεγάλο εξώστη.

  • Κατάσταση έργου: Υπό κατασκευή
  • Ολοκλήρωση: 2019
  • Περιοχή: Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
  • Επιφάνεια κτιρίου: 613 τ.μ.

Περιγραφή:

Το κτίριο βρίσκεται στην περιοχή της Κάτω Τούμπας και στο ίδιο οικόπεδο έχει δρομολογηθεί και η ανέγερση ενός δεύτερου ανεξάρτητου κτιρίου, όμοιας κατασκευαστικής λογικής και αισθητικής. Η εν λόγω οικοδομή έχει όψη στην οδό Πυλαίας και είναι εξαόροφη. Όλοι οι όροφοι είναι ενιαία διαμερίσματα εκτός από τον πέμπτο και τον έκτο που αντιστοιχούν σε μία δυο επιπέδων κατοικία. Στο επίπεδο του δρόμου διαθέτει πυλωτή για στάθμευση των ενοίκων της και στο υπόγειο αποθήκες για κάθε κατοικία.
Πρόκειται για μία κατασκευή που ακολουθεί υψηλά επίπεδα ενεργειακών προδιαγραφών και συνθηκών ασφαλείας. Η αισθητική της όψης του κτιρίου είναι σύγχρονη με συνδυασμό υλικών που προσφέρουν μία ανανεωμένη εικόνα στο μέτωπο της οδού.
Η ανοικοδόμηση του κτιρίου είναι σε εξέλιξη.

Τοποθεσία:

Το κτίριο βρίσκεται στην οδό Πυλαίας στην Κάτω Τούμπα σε αστική περιοχή με κύρια χρήση την κατοικία.

Χαρακτηριστικά:

Διαμέρισμα στον πρώτο όροφο στην οδό Πυλαίας και εντάσσεται σε αστική περιοχή. Διαθέτει ένα δωμάτιο, ένα μπάνιο, ενιαίο χώρο σαλονιού με κουζίνα με πρόσβαση στον εξώστη.

Κατεβάστε την κάτοψη σε pdf:

Κάτοψη 1ου ορόφου Πυλαίας – μπροστά.pdf

Exterior B [03]noblur (large)
Exterior A [07] (large)

Related Project